sijsCollectief Utrecht Oost groeit! Als aanvulling op ons team zijn wij daarom op zoek naar een veldcoördinator. Wil jij je samen met boeren in onze regio inzetten voor rendabele en duurzame landbouw en versterking van biodiversiteit? Heb je een relevante opleiding op HBO-niveau en sta je communicatief je mannetje? Dan ben jij misschien wel precies de persoon die we zoeken. Lees hier de volledige vacaturetekst en Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.!

Ramona Schalkwijk OogstOp donderdag 25 mei van 10:00 tot 12:30 uur organiseert Duurzame Landbouw met Natuur de excursie ‘Zet je producten slim af via de korte keten’. Plattelandscoach Franca van Nunen geeft in vogelvlucht een aantal praktische tips over marketing, waarmee u uw producten nog beter kunt afzetten. Aansluitend volgt een bezoek aan de nieuwe Oogst winkel: een zelfbedieningswinkel in Woerden. Ramona Schalkwijk opende deze winkel eerder dit jaar en verkoopt er onder andere haar eigen vlees en zuivel van boerderij Bloemenweidemelk. Ramona vertelt de 25e meer over hoe een Oogst winkel werkt, hoe u producten aan een Oogst winkel kunt leveren en hoe u zelf een Oogst winkel start. Bij interesse kunt u zich aanmelden via dit inschrijfformulierDeze excursie is een initiatief binnen het Trajectplan Duurzame Landbouw met Natuur

nieuwe glbRVO organiseert een informatieavond over het nieuwe Gemeenschappelijk Landbouwbeleid. Tijdens deze avond geven adviseurs van LNV en RVO uitleg over de gewijzigde voorwaarden voor de basispremie, over de nieuwe eco-regeling en over het agrarisch natuur- en landschapsbeheer. De informatieavond vindt plaats op donderdag 23 februari 2023 op Groot Zandbrink, Postweg 2 in Leusden. De zaal is open vanaf 19:30 uur. Wilt u bij deze avond aanwezig zijn? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..