Afbeelding Beheerpakketten vanaf 2023We hebben groen licht voor het aanbieden van nieuwe contracten voor 2023! Eerdere jaren hadden deelnemers nieuwe contracten in november al in huis. Dit jaar liep alles vertraging op doordat het vaststellen van de voorwaarden in het nieuwe Gemeenschappelijk Landbouwbeleid veel langer duurde van verwacht. Maar vanaf deze week gaat het aanbieden van de nieuwe contracten dan toch echt van start. Door het opschuiven van verschillende deadlines hebben we hiervoor ook nog even de tijd: tot en met april mogen we nog contracten opstellen of aanpassen.

De nieuwe brochure met alle beheerpakketten vanaf 2023 is vanaf nu in pdf beschikbaar op onze website. Deelnemers aan het ANLb krijgen een gedrukte exemplaar per post toegestuurd.

Bent u nog geen deelnemer maar wel geïnteresseerd in de mogelijkheden van agrarische natuur- en lanschapsbeheer voor uw situatie? Op onze website kunt u meer lezen over de achtergrond en de voorwaarden voor ANLb en wat er komt kijken bij het afsluiten van een overeenkomst. Neemt u met concrete vragen contact met ons op.